VÅRA REGLER

1. Bokningsregler

1.0 När du bokar hos oss, väljer vi tillsammans en dag för din första session eller en dag där projektet ska påbörjas. När vi valt och bokat dag, så skapar vi en faktura och fakturan får du den månad du bokat session i / den månad projektet påbörjas i. Till exempel om du bokar en helhetsproduktion i oktober, men du bokar att påbörja helhetsproduktionen i november, då får du fakturan i november och förfallodatum hamnar vanligtvis på den 27e.

Detta gäller om inte annat har bestämts tillsammans med oss.

2. Avbokningsregler

2.0 Avbokning MÅSTE ske genom att du kontaktar oss antingen via telefon, mail, hemsidan eller om du har kontakt med oss via annat som instagram, facebook, skype osv.

Missas detta eller glöms bort, prioriteras kundens nästa bokning inte lika högt dem nästkommande 2-3 veckorna. Det är heller inte vårat ansvar att påminna kunden om dennas bokade tid/dag.


2.1 Väljer du att avbryta en redan påbörjad tjänst, så betalar du endast för det arbete som gjorts. Dvs, har det t.ex skrivits en text och bakgrundsmusik producerats, betalar du priset som är satt för detta. Oavsett om du anser efteråt att du inte tycker om det eller bara ångrat dig och vill avbryta.


2.2 Det går ej att omboka en redan

bokad tjänst för att nyttja rabatter eller erbjudanden. T.ex, har du i oktober bokat en helhetsproduktion i december och i november dyker en rabatt upp, då kan du ej avboka ditt redan bokade paket i december för att nyttja rabatten i november.

3. Filterregler

3.0 Vi arbetar inte med något som innehåller svordomar eller könsord.


3.1 Då grundaren till Soul Family Entertainment har kristen tro så är vi även nogranna med att inte jobba med musik som prisar synd. T.ex droger, fylleri, kränkningar, våld osv.

4. Procentregler

4.0 Vi erhåller alltid upphovsrätt av den

del av musiken som vi stått för/varit med och skapat.

5. Inbetalningsregler

5.0 När du betalar din faktura så måste det ske innan eller på förfallodatumet. Om förfallodatumet passerar och du inte betalat, så börjar vi med att påminna dig och försöker att lösa situationen med dig och om det inte sker någon lösning eller vi inte får något svar skickar vi det till inkassokrav.

6. Delbetalningsregler

6.0 Vi har två delbetalningsregler:


1. Hos oss kan du delbetala räntefritt upp till 12 månader. 


2. Det minsta belopp du kan betala per månad är 500 SEK. 


7. Paketregler

7.0 När du bokar/bokat ett paket, kan du inte ändra om i paketet eller ta bort något från paketet för att minska på priset eller för att få pengar tillbaka (förutom i de fall då annat har

bestämts tillsammans med oss). När du bokar/bokat ett paket, då är det innehållet i paketet som gäller, du kan alltså till

exempel inte säga att du löser omslagsbilden själv och vill att vi tar bort priset för en

omslagsbild från paketet, då får du isåfall avbryta och betala för det som gjorts enligt Avbokningsregler 2.1.