HELHETSPRODUKTION

Första steget till en professionell musik karriär!

Är du intresserad av att göra musik med oss och få hjälp från start till släpp?

Detta är vårt huvudkoncept, vilket vi tror på mest, att hjälpa den musikintresserade att ta sin musik till en ny nivå.

När du bokar en helhetsproduktion gör vi en låt tillsammans och vi arbetar tills det är färdigt, oavsett hur många sessions/timmar det tar. På denna sidan hittar du mer information om vad som gäller när man bokar en helhetsproduktion.

DETTA INGÅR I EN HELHETSPRODUKTION:

  • PRODUKTION (BAKGRUNDSMUSIK)

  • TEXT & MELODI

  • INSPELNING

  • MIX & MASTER

  • OMSLAGSBILD

  • RELEASE COACHING

HUR GÅR DET TILL?

När du bokar en helhetsproduktion så bestämmer vi tillsammans hur det ska gå till. Det vanligaste är att vi bokar in en första session i vår studio nere i Falkenberg på Storgatan 42, men det går även att jobba på distans via t.ex Skype, Facebook, Facetime osv.

Du kommer att jobba med en av våra producenter/låtskrivare och ni kommer tillsammans att diskutera idéer/genre/annat under tiden ni har session.

Vill du att vi jobbar utan dig? Inga problem! Vi kan skapa låten i förväg, så behöver du endast träna på den och spela in den, antingen i vår studio eller i en studio av eget val, men inspelning ingår i helhetsproduktionen, så du är välkommen att spela in låten hos oss. 

Vilket sätt vi väljer att skapa låten på påverkar inte priset, då det är ett fastpris och obegränsat med timmar ingår i paketet, vilket betyder att vi jobbar tills det är färdigt.

ÄR DU INTRESSERAD?

Priset för en helhetsproduktion är vanligtvis 5000:- men vi gör ett avdrag på 1000:- för varje första köp av helhetsproduktioner. Så varje ny kund får sin första helhetsproduktion för 4000:- 

Är du 15 år gammal eller under 15 år gammal? Då är priset för dig 3000:-

Här gäller inget avdrag.

Håll utkik efter rabatter och erbjudanden här på hemsidan eller genom att följa vår INSTAGRAM.

Vill du prata med någon hos oss innan du bokar? Ring eller maila oss!