top of page
1657211977-huge_edited_edited.jpg

ANVÄNDARVILLKOR

HEM / ANVÄNDARVILLKOR

BOKNINGSREGLER.

1.0 När du bokar hos oss, väljer vi tillsammans en dag för din första session eller en dag där projektet ska påbörjas. Efter bokning så skapar vi en faktura och fakturan är till den månad du bokat session i / den månad projektet påbörjas i. Till exempel om du bokar ett artistpaket i oktober, men du bokar att påbörja artistpaketet i november, då får du fakturan i november med förfallodatum som hamnar på den 27e. Detta gäller om inte ett erbjudande/rabatt/avdrag säger annat, eller annat har bestämts tillsammans med oss.

1.1 När du bokar med ordinarie pris (utan erbjudande/rabatt/avdrag) har du möjligheten att flytta din faktura och ditt projekt till en annan månad ifall projektet inte påbörjats. Om du bokar med erbjudande/rabatt/avdrag så kan du inte flytta fakturan. Då betalar du den månad som är bestämd. Detta gäller ifall inte annat bestämts tillsammans med oss.

1.2 När du gör ditt första köp någonsin hos oss och det du köper är en tjänst/produkt som vi har en "avdrag på första köpet" regel för (ett exempel är ett "Artistpaket" som vanligtvis kostar 7500 kronor, men varje första köp får 3500 kronors avdrag) så kan du inte nyttja detta tillsammans med ett aktuellt erbjudande eller en aktuell rabatt.

AVBOKNINGSREGLER.

2.0 Avbokning MÅSTE ske genom att du kontaktar oss antingen via telefon, mail, hemsidan eller om du har kontakt med oss via annat som instagram, facebook, skype osv. Det är heller inte vårat ansvar att påminna kunden om dennas bokade tid/dag.
 

2.1 Det går ej att omboka en redan bokad tjänst för att nyttja rabatter eller erbjudanden. T.ex, har du i oktober bokat ett artistpaket i december och i november dyker en rabatt upp, då kan du ej avboka ditt redan bokade paket i december för att nyttja rabatten i november.

FILTERREGLER.

3.0 Vi arbetar inte med texter som innehåller svordomar.


3.1 Då grundaren till Soul Family Entertainment är kristen så är vi även noggranna med att inte jobba med musik som prisar synd. T.ex droger, fylleri, våld osv.

3.2 Vi arbetar inte med omslagsbilder som innehåller naket innehåll. Om en fysisk person är med på omslagsbilden krävs det att privata delarna är täckta (dvs, att ha kläder som täcker de privata delarna och inga sexualiserande kläder). Detta innefattar även korta kjolar, korta shorts, korta klänningar eller annat som visar låren.

PROCENTREGLER.

4.0 Vi erhåller alltid upphovsrätt av den

del av musiken som vi stått för/varit med och skapat.

INBETALNINGSREGLER.

5.0 När du betalar din faktura så måste det ske senast på förfallodatumet. Om du inte kan betala på förfallodatumet så kan du få till slutet av månaden på dig att betala. Kan du verkligen inte betala den månaden så kan du få 10 dagar på dig från förfallodatumet. Har du bokat ditt paket efter det vanliga förfallodatumet (som är den 27:e) så betalar du samma dag som du bokar då det fortfarande är samma månad och den 27:e redan passerat, men här gäller samma regler för dig om du inte kan betala, då kan du få till månadens slut på dig att betala och i värsta fall, om du verkligen inte kan betala så kan du få 10 dagar på dig, från datumet då du bokade. Detta gäller vid köp av paket och tjänster (inte av produkter såsom ljudpaket). Kan du inte betala alls så är det bara att kommunicera med oss så hittar vi en lösning tillsammans.

DELBETALNINGSREGLER.

6.0 Vi har två delbetalningsregler:


1. Räntefri delbetalning, vi tar aldrig någon ränta.

2. Beloppet avgör hur många månader du får delbetala, se mer här

PAKETREGLER.

7.0 När du bokar/bokat ett paket, kan du inte ändra om i paketet eller ta bort något från paketet för att minska på priset eller för att få pengar tillbaka. När du bokar/bokat ett paket, då är det innehållet i paketet som gäller, du kan alltså till exempel inte säga att du löser omslagsbilden själv och vill att vi tar bort priset för en omslagsbild från paketet, då får du isåfall avbryta och betala för det som gjorts enligt Avbokningsregler 2.1. Detta gäller om inget annat bestämts.

7.1 Om du har bokat ett musikpaket och 7 dagar har passerat från dagen du bokade musikpaketet så kan du inte längre ångra köpet. Du har alltså 7 dagar på dig att bestämma dig om du vill fortsätta eller avbryta. Om du väljer att avbryta innan 7 dagar har passerat, betalar du endast för det som gjorts och för den tid som lagts ner. T.ex, har det gjorts ett beat, då betalar du för ett beat och har det lagts ner 3 timmar, då betalar du för dem timmarna.

MEDLEMSREGLER.

8.1 När du registrerar dig på vår hemsida eller blir medlem hos oss på annat vis, så får du som medlem tillgång till medlemsrabatter.

bottom of page